One thought on “Jokern

  1. Gillar eran version!…brukar alltid säga att det är jag…inte den söta frukten, utan hon som dricker älskar och syndar…men inte vill såra nån. Ni producerar låtar i rask takt!…ett rep -en låt..jag kollar typ nästan varje dag..utifall det finns en ny låt ute!…(kanske blir jag som Flight of the conchords fanatiska fan Mel)…Tycker det är coolt och modigt att ni liksom bara spelar in, fast allt inte är perfekt…ni bara gör det ändå. Fortsätt! Min favorit är fortfarande “till er”
    //Solen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>