Med plats för nostalginNapalmhjärta stängde ute fimbulvintern och spikade en låt som helt ensidigt påstod att saker fan va bättre förr. Ja ja; “barnaga, kalla kriget, smittkoppor, Hereys då?” frågar du? Jo, men bara för en dag kan det väl få kännas som att man var rikare när man var ett fattigt glin. Fast egentligen har vi ingen aning. Alla låtar måste inte betyda mest. Det kanske betyder nånting för någon och det räcker väl?

Ähh! Skit samma. Enjoy, vänner. En ny låt. Vi födelsedagsfikade för Josef också, men Napalmhjärta tyckte det var bäst att fira att han fyllde 30. Trots att han fyllde 29.

Åter i en skyttegrav nära dig

Shit, vad vi har grejer att redogöra för. Till att börja med napalmgrattar Napalmhjärta Markel, Marie samt storebröderna Love och Tage. De har blivit en Sixten rikare i familjen. Eftersom la familia alltid går först skolkar Markel från Napalmhjärta på obestämd framtid tills livet låter honom komma och lira igen. Men frukta ej. Napalmhjärta har naturligtvis hittat en ack så vass slagverkare i Mange som kör istället. Förutom Sixten välkomnar vi alltså även honom. Idag flydde vi från smältgraderna och spelade in en ny låt, En Herrelös Kampsång. Inom kort ligger den uppe här. Hoppas ni gillar den och oss också för den delen. Mycket nöje.