Konferens i Bettna

Napalmhjärta tackar Martin med familj för en magisk, napalmhjärtskärande helg på landstället i Bettna utanför Nyköping. Josef plockade upp Reidar och basen med “Josefs lilla röda” aka “pundarbilen” och Magnus fick åka tåg. Det bjöds på bra väder, supergo mat, musik och dricka. En video hann vi spela in också! Den dyker upp här snart!

Åter i en skyttegrav nära dig

Shit, vad vi har grejer att redogöra för. Till att börja med napalmgrattar Napalmhjärta Markel, Marie samt storebröderna Love och Tage. De har blivit en Sixten rikare i familjen. Eftersom la familia alltid går först skolkar Markel från Napalmhjärta på obestämd framtid tills livet låter honom komma och lira igen. Men frukta ej. Napalmhjärta har naturligtvis hittat en ack så vass slagverkare i Mange som kör istället. Förutom Sixten välkomnar vi alltså även honom. Idag flydde vi från smältgraderna och spelade in en ny låt, En Herrelös Kampsång. Inom kort ligger den uppe här. Hoppas ni gillar den och oss också för den delen. Mycket nöje.

En cover, typ.


Med immiga glasögon kom Markel skitsent till repet. När han skakat av sig oväder och slask spelade Napalmhjärta i all hast in en ghetto-moddad version på the Joker med Steve Miller Band. Den är nu på Svea rikes tungmål och heter helt sonika Jokern. Hoppas ni gillar det, om Steve Miller fortfarande lever (vore fett om han gör det, men ärligt har vi ingen aning) vore det skönt om han inte gjorde frivarv i sin grav. Peace out, Mr. Miller.